1.Bundesliga | Pranjić iz momčadi izgurao Contenta?



Prema pisanju njemačkoga internetskog portala Spoxa, trener nogometaša Bayerna Louis van Gaal bio je impresioniran izdanjem Danijela Pranjića u bundesligaškom dvoboju petog kola kod Hoffenheima…

Hrvatski je ljevonogi reprezentativac ušao u igru na početku drugog poluvremena umjesto lijevog beka Diega Contenta, te je na njegovu mjestu odigrao vrlo upečatljivu dionicu pridonijevši preokretu bavarske momčadi, koja je zaostatak od 1-0 iz prvog dijela pretvorila u konačno 2-1 slavlje.

Louis van Gaal, navodi isti izvor, stoga bi Pranjića mogao postaviti na mjesto lijevog beka od prve minute subotnjeg derbija šestog kola protiv lidera ljestvice Mainza na Allianz Areni.

Spox također piše da je drugi hrvatski nogometaš Bayerna, Ivica Olić, njemačkim medijima izložio stav da bi Bayern, pogotovo protiv slabijih momčadi, trebao igrati s dvojicom umjesto usamljenoga klasičnog napadača.

Pitanje je kako će na tu primjedbu reagirati Nizozemac, inače alergičan na petljanje nogometaša u vlastite ingerencije. S obzirom na ozljedu desnog gležnja Francka Riberyja, Olić bi u dolazećim kolima opet trebao imati veliku minutažu.

by: eco87

ribery77
........::::Zivim za Bayern::::........

2 komentara

Komentariši